0251-247928
info@smitje-beverwijk.nl
Toon openingstijden
Eethuis 't Smitje
Belgiëlaan 37
1946TJ Beverwijk

Ons restaurant is gevestigd aan de Belgiëlaan 37 te Beverwijk. Daar maken wij al geruime tijd de lekkerste pizza’s van Beverwijk en diverse heerlijke andere gerechten voor u klaar.

U kunt bij ons een hapje komen eten, het eten afhalen of laten bezorgen. De pizza’s zijn onze specialiteit en zijn zeker een aanrader voor nieuwe klanten. Wij maken gebruik van 100% HALAL kalfs en/of lamsvlees.

Een combinatie van een goede bereidingswijze, ervaring en een verse ingredienten zorgen voor verrukkelijke gerechten. Graag tot snel in ons restaurant!

Mocht u een keertje niet in de gelegenheid zijn om te koken, maar toch zin hebben in lekkere pizza’s of shoarma gerechten? Dan kunt u bij ons heerlijke gerechten afhalen. Er is genoeg keuze van onze menukaart uw gerechten worden stevig en warm verpakt zodat u optimaal van uw maaltijd thuis kunt genieten! Voor nog meer gemak kunt u op onze website uw bestelling doorgeven, zodat u het op een afgesproken tijdstip af kunt halen.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staan zeven dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis of op de zaak.